Hjem til Stavanger

Nå er vi snart pakket ferdig, Susi har fått på seg sitt tøffe pigghalsbånd(pigger utover!!) (også referert til som mudibånd) og jeg har krøpet nedi en fin jeans for å se pen ut ved siden av Susi (hun stjeler som regel oppmerksomheten). Nå gjenstår egentlig bare PCen, den kan ikke pakkes ned før til slutt, hva skal jeg ta meg til, da, da?

I morgen er det agilitykonkurranse i Stavanger. SBK arrangerer. Jeg skal være skriver i morgen (skal prøve å lure inn noen ekstra sekunder på alle border collisene), men satser allikevel på å få lurt dommeren til å måle Susi. Så i morgen kveld vil det være offisielt hvilken klasse Susien skal gå i. Kommer hun i mellom må hun konkurrere mot sine fine firbente sheltievennen (pass opp Karine og Lassie) i tillegg til Fannys Shejpa, hvor jeg satser på å ta dem på tid, men hvor de sannsynligvis slår oss på løpende felt og slalominnganger. Kommer vi i stor må vi trene myyyyeee meeeereeeee hoppeteknikk (somewhat boring), men får da også sjansen til å gå må de store gutta og hevde oss der. Det er en fordel å gå i mellom og være en av de største i klassen, og uheldig å havne i stor hvor Susi blir den minste av alle. Heldigvis er Susi en maniac med seriøse mentale problemer, så hun er galen nok til å klare seg bra blant de store også. Og hvis hun ikke klarer å ta de inni ringen vil hun nok alltids klare å ta dem utforbi, både store og små 😉

Det skal bli herlig å komme hjem til grått vestlandsvær og mamma. Lille Lucie er blitt gammel og skral og har kanskje ikke så lenge igjen. Det skal bli fint å trene med henne og den galne Lily. Også skal det blir kjekt å se gamle treningvenner med gamle og nye hunder, og se hvor langt de er kommet i treningen.

4 kommentarer om “Hjem til Stavanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s