Planene fremover

Har trent Susi en god del i det siste, og hun har vist fremgang på de løpende feltene, serpentiner og threadler. Hun har også fått mye mer selvtillit når hun hopper og generelt begynt å løpe raskere på banen, selv i vanskelige kombinasjoner. Dette er veldig gøy!

Jeg er derimot ikke fornøyd med min innsats i slalomen. Susi viser meg gang på gang at hun ikke skjønner inngang kriteriet, og av og til hopper hun ut midt i slalomen, typisk hvis jeg er langt foran og tunnelen er etterpå. Dette er frustrerende og jeg lurer på om jeg bør gå gjennom 2 x 2 nok engang, eller jobbe videre der vi står. Drivet hennes fremover i slalom og på de løpende feltene vil jeg også gjerne ha bedre. Leste blogginlegget til Thomas nettopp, og han skrev nettopp om fremadsending. Tror jeg skal forsøke på dette treningstipset.

Det er mye annet enn hundetrening som opptar tankene mine, og treningen har blitt nedprioritert. Jeg merker jeg lar atferder gli gjennom og er mer slurvete i treningen. Dette må være en naturlig følge av at motivasjonen min og gleden jeg får ut av trening og fremgang ikke er det samme som den var før. Jeg har allikevel lyst til å satse, men vet ikke om det holder for å nå langt lengre. Jeg skal være med Ingerid på Justinekurset med klickerklok i Sverige nå i august, og kanskje får jeg tilbake gnisten min? Har også planer om å melde på til Indre Østfold Hundeklubb til AG + Hopp konkurranse og NKK Stavanger.

I august skal jeg forhåpentligvis bli med Østfoldgjengen på trening, da hybelen min er ca 2 km fra treningsbanen deres 😀 Håper at jeg og Susi kommer til å trives 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s