Great dog, shame about… yeh yeh – you know… :)

Tinka og jeg har gjort en masse i det siste! 9 løp i helgen som var resulterte i et agilitynapp og førsteplass. Alt det som var problematisk sist virket som at satt denne gangen (felthinderne, slalom og vippa).

Tinka har blitt dyktig, men vi sliter enda litt med å være samkjørte. Igår så Linda på meg da jeg løp en hoppbane og ja, Tinka gjør sitt beste og jeg kan virkelig ikke føre! Jeg har en tendens til å titte på Tinka i stedet for å vri på aksene mine. Skjerpings der. Har fått trent litt slalom med begge bikkjene og Tinka viser god fremgang.

Jeg tenker gjennom feilene vi hadde i helga og det er endel føringsfeil, men Tinka har også en tendens til bare å løpe. Hvis jeg spurter på så løper bare Tinka blindt og ser ikke hinder. Absolutt noe vi må trene på! Men i tillegg så vrir jeg for lite på aksene mine som nevnt over.

På mandag masserte jeg henne og hun virket ganske støl, spesielt forparten. Må finne en god kiropraktor i område som kan behandle henne noen ganger i året.

Minus er fremdeles en liten rakker. Springer ikke i nærheten så fort som Tinka på ag-banen, men er desto lettere å føre.

3 kommentarer om “Great dog, shame about… yeh yeh – you know… :)

  1. Takk takk! Ja, har filmet masse, men er så treg for tiden med å få lagt det ut. Har det på dataen så nå jeg har noen ledige timer skal jeg få lagt ut litt ::D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s