Klasse 2 Debut

Gikk rett vest!!! Men jeg hadde en hund som jobbet kjempehardt hele tiden og som trivtes i ringen! Og jeg hadde det morsomt jeg også, selv om hunden min ikke var så samarveidsvillig.

Hovedproblemet: Har før konkurransen trent ekstremt fremadsending til rute. Så da Tinka kom inn på konkurranseområdet hadde hun én tanke i hodet. Ruta… Og for en fart til ruta hun hadde!! Men dessverre gikk det ikke så bra med resten av øvelsene.

Trening videre: Trening med synlig og usynlig utlagt leke, fordi det er da hun smyger mest (som ble problemet på søndag). Jeg har selvsagt ungått å trene med utlagt leke fordi da blir hun så seig og teit, så det trinnet i grunntreningen jeg hoppet over fikk jeg kjenne på på søndag. Litt herlig også, jeg vet hva jeg skal trene på oh Tinka viste at hun kan jobbe LENGE hvis hun tror det ligger en ball i ruta. Så var det bare å få til overgangene slik at hun kan forandre modus fra fart til stå, til hente apport, fvf og springe vekk fra meg.

Mine konkurransenerver var nesten ikke tilstedet så jeg føler jeg har kommet LANGT på vei når det gjelder nervøsiteten min.

Prestasjonen til Tinka var i følge poengsummene særdeles dårlige, men heldigvis vet ikke Tinka hva slags poeng hun får 😀

2 kommentarer om “Klasse 2 Debut

  1. Jepp! Synes for mange er for redde for å konkurrere, det er bare trening det også, og hvordan skal man bli god hvis man ikke trener? Lærte MASSE av konkurransen, mye mer enn jeg ville gjort av en vanlig trening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s