Dagens trening på OD

Tok med hele familyen i den hvite bilen og kjørte til OD for fellestrening med Siddis.

Tinka fikk 2-3 korte økter med grip apportbukk, bevege seg med den i munnen med fast grep og holde mens jeg tar frem leke og godbit. Jeg ville starte å trene med at hun kunne løpe med den i munnen ved jaktinnkalling, men måtte fortsette å trene ‘hold fast’ da hun bare slapp den de få gangene vi forsøkte. Synes det går raskt frem og Tinka liker apportbukken godt.

Trente en økt på å få frem en frivillig stå på target, hun har hengt seg veldig opp i sitt og dekk, men det er bare å trene videre 😀

Minus og Stig trente en økt med gå fint i bånd og jeg trente Minus til å hoppe på en target. Deretter tok Stig med seg Minus på fellestur og det gikk kanonbra! Minus reagerte minimalt på syklister og jogggere og bjeffet kun én gang, og det var fordi noen andre hunder bjeffet. Han gikk godt overens med de andre hundene han gikk tur med.

Tinka fikk trene mange økter på 2 by 2 og vi gikk tilbake fra 6 pinner til 4 med åpning fordi jeg har slurvet på noen steg og vil tilbake for å rette opp i det. Feilprosenten ble mye lavere og det fløt bedre enn forrige gang vi trente. Vi fikk også tid til en liten fellesdekk, forsøkte å gjemme meg. Problemer med at hun satt seg opp med en gang jeg dukket i skjul, så trente på det til hun kunne ligge mens jeg forsvant og var vekke i et halvt minutt eller så.

Så på at Ki og Siri trente 2 by 2. De er på det første steget og det er så lett å legge merke til når man ser andre trener hvor man gjorde feil selv! Derfor sørget jeg for at Siri ikke gjorde samme feilene som meg (snudde på porten før hunden gjorde rett på hele klokken) og Ki var kjempedyktig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s