Back!

Det var herlig å få konkurrert igjen og jeg har fått masse ny motivasjon for å trene! Det hjelper at banen er isfri og at Siri pusher på for å få trent hver dag 😉 Siden vi har meldt på Kristiansandstevnet i LP så fokuserer vi på de øvelsene i klasse 1 vi ikke mestrer. Så det går i fvf, stå under marsj og avstandskommandering samt stimuluskontroll i bli-øvelsene.

Tinkas holdning….

…er faktisk et problem. Hun er en sart sjel og har lett for å bli seig og trykket. Jeg husker da jeg trente omvendt lokking med leke da jeg fikk henne og hun reagerte svært sterkt når jeg fjernet leken. Hun har blitt bedre på dette, men tror jeg må holde en høyere rett-prosent enn det jeg har gjort til nå. Attityden hennes skal opp og frem! Ser allerede fremskritt i fri ved foten så fortsetter med treningen vi har gjort til nå. Belønner både oftere, samt når hun har rett attityd.

Minus’ holdning

Han er konge, rett og slett 😀

Løpende felt

Tinka har endelig begynt å forstå dette! Siri hjalp til igår, vi hevet planken 15 cm for å se om det var lettere for oss å belønne løping og ikke springing, og det var det! Siden Tinka er som hun er foreslo Siri at Tinka skulle løpe mot henne uten at leken var fremme, og at leken kom frem hvis hun gjorde rett, i stedet for fjernes når hun gjorde det galt. Vet ikke hvor mye denne faktoren har å si for treningen, men det virket som at hun koblet inn hjernen mye mer, så kommer til å fortsette på den måten og ser hvordan det går. Svinger av feltet gikk også mye bedre igår 😀

Jeeeeej… Minus gjeter Tinka…

2 kommentarer om “Back!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s