Valp i huset :)

Minus har nå vært i huset i nesten 3 dager og har funnet seg fint til rette. Vi har trent litt restrained recalls, bygget verdi for bur, håndtarget, kontaktlyd, omvendt lokking, collargrab, «ta den» og klossen. Han har konsentrasjonsevne på ca 3 sekunder, men regner med det ordner seg med tiden 😉

Minus sover på Oslo S

Tinka synes IKKE det var greit med en  liten borderpøbel i huset og har brukt mye tid på å etablere hva som er hennes og hvilke regler hun synes vi skal ha her i huset. Hun har blitt nedstemt på de fleste av kravene hun har satt, men godtar å dele hvis hun får litt ekstra kos og godbiter.

Han luktet fjøs så han ble vasket meget ufrivillig

Hentet Minus i Lillestrøm på mandag, hadde ham 3 timer på Oslo S (her spiste han mat, lekte, hilste på folk og sov) før vi tok toget i 8 timer hjem til Stavanger. Han sov mesteparten av tiden. Hilste på noen hunder, lekte litt og spiste. Ble luftet i Kristiandsand og lekte på stasjonen.

Tinka leker med Minus

‘Fornøyde’ lekeblikket da Tinka fant ut det er hun som eier leken 😉

Nå ligger Minus og sover med bena mine. Han er ca 11 uker og jeg har en ganske stor sosialiseringsjobb foran meg. I går hadde vi besøk av 2 kamerater av Stig og det gikk greit. Dro til mamma og spiste middag, han hilste på Lily og mamma og sovnet på sofaen etter å ha tisset inne 2 ganger 🙂

Foreløpig har Minus vist bittelitt ressursforsvar ovenfor meg og går i forsvar hvis Tinka tumler over ham. På tur idag snek han litt på Tinka, best å ikke forsterke det noe særlig 😀 Visse ting må man bare trene på når man skaffer seg border. I morgen skal vi gå tur med Arne og flattene hans. Ikveld så tror jeg jeg tar med Minus på en egen tur, uten Tinka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s