Leken liten sak

På fredag dro min venninne og jeg inn til Ås for å besøke Karine. Tinka var med og vi gikk først tur sammen med Ingerid og Bris, deretter sammen med Karine og Lux, og Catrine og Litchi. Tinka er søt og mild og kom godt overens med alle. Utenom at hun av og til plaget Lux litt (Tinka er høyløpsk, så jeg håper det var derfor). Litchi og Tinka lekte veldig bra sammen, noe som var kjekt å se.

Det vi har trent på siden sist er klossen, nå klarer hun å skjønne at en labb skal på, og av og til også to. Det kommer seg stadig! Vi har trent på hverdagslydighetsting, sånn som å legge seg ned og slappe av inne, gå pent i bånd, kontaktlyd, gå bakover og sitt i front for kindereggøvelsen senere. Det hender hun piper og maser litt inne, så alt av lyd får en konsekvens (samtidig med at jeg belønner når hun ligger og er rolig). Konsekvensen er at hun må gå å stå på badet litt. Jeg har ikke fått bygget opp verdi for badet, så det er litt urettferdig. Allikevel er det viktig for meg og eliminere all masing og lyder. Liker virkelig ikke at hunder piper eller lager lyd!

Av andre shapingting har vi trent på rygging, plukk opp leke, nose touch i hånda og dra i leke. Har også fått frem en del labbing, så videre vil jeg trene på vinking og sitte bamse, samt bukking (utstrekning) som er noe hun tilbyr ganske ofte.

Tinka er trivelig, litt forsiktig av seg, og veldig mild og koselig. Jeg liker måten hun takler litt skumle, store hunder, hun begynner bare og leke med dem og oppfører seg klovn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s