Lykken er en ball

Tydeligvis!

Nå er jeg helt sikker på at hun er border collie 😛

Galne dyret

Søte dyret ❤ ❤

Har sett henne i hilsesituasjoner med fremmede folk og fremmede hunder og hun oppfører seg helt eksemplarisk. Jeg klarer nesten ikke å glede meg over en så trivelig hund, for jeg tror ikke helt på det enda. Det finnes faktisk greie og snille hunder der ute med driv!

På tur idag trente vi litt på sirkelarbeid med godbiter (siden drakampen ikke er helt på plass og jeg ikke vil ta den ut enda) og på «gå på» med ball. Det vil si når jeg spurtet rett frem og når hun tar ut foran meg med fokus forover kaster jeg ballen over hodet hennes. For en herlig fart på den bikkja!

Inne har vi trent litt på rygging og jeg har forsøkt å ha drakamp. Jeg kommer til å shape drakampen når hun er mer shapingvant, samt shape henne til å legge ball i hånda. Foreløpig springer hun bare lykkelig avgårde og kaster på ballen og løper etter. Hun går visst aldri lei av den leken! Og jeg digger det! Utrolig hvor herlig det er med utfordringer som går på at hunden løper rundt for seg selv og koser seg! Hvis man ikke klarer å lære hunden riktig med én gang kan man jo bare sette seg ned og le av hunden 😀

Vi har også trent litt på omvendt lokking inne og hun forstår og lærer ufattelig raskt, er det derfor alle skaffer seg border collie? 😉

Planen videre denne uken

  • Rygging
  • Klossen
  • Burleker på teppe/sofaplassen hennes
  • Nose touch i hånda
  • Sirkelarbeid
  • Oppbremsing (bør komme litt etter vi har trent på utgangstilling for enkelhetens skyld)
  • Begynne på grip på leke

Ikke nok timer i døgnet for både skole, trening av hund og styrketrening! Vil ikke kutte ned på styrketreningen min, har gått opp 5 kg og flere cm på armer og lår (og færre cm rundt midja 😉 ) Så spørs om jeg ikke må bli flinkere på disponering av tiden min. Det skal være et mål for meg.

På fredag skal jeg gi endelig beskjed om jeg vil ha Tinka eller ikke, hva tror du jeg velger? 😉

En kommentar om “Lykken er en ball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s