Akersborg Tinka

Tinka er tricolor etter «That will do Eddie» og en irsk kjent tispe jeg ikke husker. Hun ble kjøpt inn for gjeting av Strøm, men viste ikke noe interesse for sauen. Hun viser derimot stor interesse for folk, mat og leking . Siden Balder da ikke kommer til å bo hos meg, men hos noen som gjeter, tok jeg med meg Tinka på prøve. Plutselig satt jeg på to border collier… Ingerid var så hyggelig å være med meg til Eidsberg, og jeg var på besøk hos henne i går kveld da vi så at Tinka hadde løpetid! Ikke nok med at jeg ikke har særlig stor kontroll over den driftige Balder, så skulle Tinka komplitisere det hele med fristende tispelukt.

Heldigvis er begge trivelige hunder inne så Balder er for øyeblikket med meg i stua, mens Tinka sover på badet. Gikk en tur med de nettopp, Balder var i bånd, mens Tinka tuslet rundt løs fordi hun er så grei.

Det er ganske stor interesse for Balder, så jeg avventer en avgjørelse til hvem han skal til til jeg vet litt mer om de forskjellige alternativene. Viktig at han får det best mulig.

Ingerid var klar med kameraet da vi testet Tinka og her er noen av shotsa!Tinka leker bra

Så sånn ser hun da altså ut. Ingerid sydde et fint grønt halsbånd til henne med «Tipsy» – hun ser ut som en tipsy, og vi målte henne til å være et sted mellom 51 – 55 cm og ca 15 kg. Jeg synes hun ser litt rar og klumpete ut, litt som en aussie (fare for å fornærme aussie-eiere?) men da vi badet henne (hun luktet schtank!) så vi at hun var slank, rektangulær og ikke så tung som hun virker med all pelsen.

4 kommentarer om “Akersborg Tinka

 1. En liten utfordring::
  1. Gå inn på bildemappa di»Mine bilder»
  2. Velg den 4. eller 7. mappa.
  3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.
  4. Sett inn bildet i et innlegg og skriv litt om det.
  5. Utfordre 4 nye, legg ut en link til de du utfordrer og gi beskjed til dem.

  http://hvitgjeterhund.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s