Susi – en helt vanlig hund

Er strålende fornøyd idag, var pigg i morges og tok med Susi på en joggetur. Langet av gårde uten å tenke på at det var midt i turgåings/syklist/joggerushet rundt Stokkavannet. Susi sprang løs ved siden av meg, jeg hadde noen tørre frolic i lomma, men ikke nok hvis jeg skulle være nødt til å motbetinge alle passerende…

For å gjøre joggeturen kort så oppførte Susi seg eksemplarisk, joggere, syklister, barn på trehjulssykler og andre rariteter rundt vannet kunne passere Susi uten at hun brydde seg. Hun bare travet rundt, snuste eller hadde kontakt med meg. Noen ganger stoppet jeg opp for å motbetinge selv om jeg kanskje ikke hadde trengt, type når det kom andre hunder eller barn forbi. Susi var flink og grei, og oppførte seg som en helt vanlig hund (haha – dumt å si det sånn, men i mangel på en annen beskrivelse) som alltid hadde komt overens med barn, syklister og joggere.

Ikke bare var det sol og varmt, men Susi var en liten engel i tillegg. Herlig følelse!

Senere kom Siri og hentet oss, for en liten runde på agilitybanen. Vi trente på slalom, slalom etter tunnel, hoppeteknikk og sitt og bli på startstreken samt en lead out pivot med innkalling over 3 hinder. Trente i tillegg onejump på lengdehoppet, som var nytt for Susi. Hun ble raskt flink til å enten lange ut eller korte seg inn på kommando. Jeg håper at Susi er mellomhund, for hun kvier seg for å hoppe høyt når jeg er enten langt unna, eller at hun ikke får nok tid til å ta skikkelig sats, eller jeg forstyrrer henne med fancy handlingsmanøvre 😀 Hun blir allikevel bedre og bedre, men det betyr flere ting og trene på.

4 kommentarer om “Susi – en helt vanlig hund

  1. Härligt! Det är ju skönt att de ofta blir bättre med åldern (och träning). Jag försöker tänka på det när 6 månaders-valpen är pest och pina.

  2. Ja, hun har modnet en god del, ikke minst blitt lettere å trene med, kjekt å kunne trene litt på ting som er kjekke, og ikke bare fokus og forstyrrelser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s