Leksetrening

Klossen

Har trent inn bevegelsen med klossen. Men noe jeg ikke tenkte på før jeg fjernet den var at Susi selv skulle velge å stoppe mens hun står parallellt med meg. Har derfor fått problemet at hun setter seg litt vekk fra meg (har jo også selvsagt belønnet på utsiden siden det vanlige problemet er å svinge inn mot fører)

Så – haha, nå må jeg fikse opp i dette tullet. Trente en liten økt inne idag, frem med klossen igjen og prøve å gjør Susi bevisst på at hun skal stoppe av seg selv. Dette er jammen ikke lett! Hun stopper av seg selv av og til. Fant ut at jeg ikke bør bruke klikker, for da svinger hun rumpe mer inn mot meg etter klikket (si at jeg klikker for stoppet) Så timingen blir litt annerledes, for når hun stopper begynner jeg å bevege hånda mot lomma. Beveger hun seg, stopper jeg hånda.

Feilkommando

har ikke trent dette inn bevisst, men når Susi gjør en feil, jeg går ut av posisjonen og vi prøver igjen, prøver Susi litt hardere, noe som resulterer i mer rumpesvinging inn mot meg på klossen. Men får bare pirke mer på dette, så går det jo til slutt 😀

Leke i handa

Susi begynner  skjønne dette nå, wee! Men videre må neseduttene hennes bli mye bedre…

Nesedytter

Har latt dette skli helt ut, og nå glefser og biter hun over hånda mi når hun skal ta nesedutter. Har begynt å belønne med leke og ball her, intensiteten gikk kjempemasse opp, og Susi begynte å bite i stedet for å dytte. Så tilbake til terping på at hun skal gjøre det med lukket munn… argh, kjedelig! 😛 men bare min feil, må passe bedre på i fremtiden.

En kommentar om “Leksetrening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s